KAYSERİ / PINARBAŞI - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Güney Mah. Karaçay Sok. No 2 Pınarbaşı/KAYSERİ
Vizyon
Sosyal, kültürel, bilimsel alandaki her tür yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden alan örnek bir ilköğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Ülke kalkınmasında rol alacak, topluma faydalı, örnek öğrenci yetiştirmektir. İlk ve orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, gelişime açık, sorumluluklarının bilincinde, rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen, Atatürkçü bireyler yetiştirmektir. Ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edilmesinde önemli katkı sağlayacağı inancının verilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.
Global Warming Watchers AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesi (1 Eylül 2010)
Başlama : 08.30 Bitiş : 16.50
Ulaşım
İl merkezine saat başı servilerle ulaşım sağlanmaktadır.Ayrıca Doğu illerine giden otobüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Sırtını Şirvan Dağı´na yaslamış, kışları soğuk ve yağışlı, yazları kurak ve serin geçtiği bir bozkırdır, Pınarbaşı.
İl Merkezine Uzaklık: 89km İlçe Merkezine Uzaklık: 500m